Това е вълшебно.  Хората, които се бореха за СЪДЕБНА РЕФОРМА,

...
Това е вълшебно.  Хората, които се бореха за СЪДЕБНА РЕФОРМА,
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Корупцията в съда извира от онези, които се борят за съдебна реформа половин работна кариера

Това е вълшебно.  Хората, които се бореха за СЪДЕБНА РЕФОРМА, която беше персонализирана в лицето на одиозния за олигарси, нелегално разбогатели и крупни мафиоти генпрок, в този момент внезапно схващат, че към този момент са ги плъзнали и тях по пързалката на правораздаването.
Не, уважаеми, както вярно най-накрая е забелязал екссъдия Лалов, проблемите в правораздаването въобще, никак и изобщо не включват Иван Гешев, а по-скоро са в полето на корумпираните съдии и всевластните деловодители по съдилища и региони. 
Тези хора унищожават правораздаването, под техен надзор са и партиите, които са най-шумни по тематиката СЪДЕБНА РЕФОРМА.
Още по-просто ще го напиша - корупцията в съда извира от тези, които се борят за СЪДЕБНА РЕФОРМА половин работна кариера. 
Всъщност битката е за комисионите, които произтичат от модерирането на СЪДЕБНА РЕФОРМА като нещо, обвързвано с личността на генпрока. През това време същинските нарушители потриват ръце, тъй като са обслужени и тяхното място в никакъв случай не може да свърши в пандиза.
Онези, които модерират противоположното, са платени, нарушители или в най-хубавия случай безпределно тъпи.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР